top of page
Pica spletna .jpg
Dough

Grosistična prodaja testa za pico

Več kot le testo

Podjetje

Armarium d.o.o.

Telefon:

+386 51 605 388

Email:

Naslov

Mariborska 120, 3000 Celje

Nekaj malega o nas

Dajmo gostu to kar hoče, je naš moto, na podlagi katerega dosegamo rezultat, ki nas vsekakor postavlja v vrh kakovosti testa za pico, ki ga proizvajamo. Naše znanje in izkušnje segajo daleč nazaj, ko se je naš glavni mojster leta 1992 prvič izkusil kot picopek in do danes ne odneha. Danes, 30 let kasneje, smo postavili pravo proizvodnjo in se lotili testa ''kot se šika''. Pričeli smo prodajati na večje.

 

V našem podjetju se trudimo, da se čuti sproščenost in dobra volja.

Pohvalimo se lahko s picerijo POINT v Celju, kjer strežemo poleg dobrih pic svojo kreacijo PIZZABURGER, z Lokacijo v samem Centru Ljubljane PIZZABURGER POINT Ljubljana, delno franšizo v Okrepčevalnici ŠIŠ, kjer pripravljajo PIZZABURGER iz naših sestavin in še z več drugih partnerjev, s katerimi navdušujemo lačne.

O našem testu

Recept in priprava

Pakiranje in shranjevanje.

STRANKA

Seveda vam recepta ne bomo izdali, lahko pa povemo, da je moka skrbno izbrana, voda pravilno dozirana in ljubezen do pice še vedno prisotna. Profesionalni stroji nam omogočajo, da iz službe ne hodimo preveč utrujeni in se vračamo polni energije.

Malo vzhajano testo globoko zamrznemo/šokiramo. Pakiramo ga v za stranko primerno embalažo. Shranjujemo v zamrzovalni komori na -22°C.

Kot povsod, je tudi pri testu pomemben zadnji člen pri pripravi res dobre pice. Za to nudimo informacije in nasvete glede shranjevanja, odtaljevanja, vzhajanja in raztegovanja.

Za več informacij nas kontaktirajte!

Kneading Pizza Dough

ARMARIUM d.o.o

Mariboroska 120, 3000 Celje
Davčna številka: SI93129246


KONTAKT

Klemen Jereb | 051 605 388 | klemen@massec.org
 

bottom of page